Forum serwera Vendetta Role Play
Forumowicz
To dodaj Sevcia do naszej grupy
(Powinien sie nazywać Piesek Carrota )

''Na chuj ci studia? Zostań Ninja''
GG:44066609
Herr LutterHejter Naczelny
Czy aby na pewno ork nie pasuje do załogi pirackiej?
Orkowie rabują statki należące do Zjednoczonego Królestwa Myrthany [Myrthana i Nordmar, z tego co wiem Rhobar I zjednoczył te kraje].
Piraci również rabują okręty Myrthańskie.
Ork-wyjątek zawsze mógł się trafić - pamiętamy wszyscy Ur-Shaka, który nie dość, że dobrze znał ludzką mowę, to jeszcze był całkiem inteligentny jak na orka. Załóżmy, że Sevan to również taki wyjątek - pasowałby do załogi, zwłaszcza że ork podczas abordażu, który robi wręcz berserkerski atak, spowoduje szybką kapitulację przeciwnej załogi, przez co przejmowanie i rabowanie okrętów jest znacznie łatwiejsze.
Sevan to jest wyjątek- ale nie jeśli chodzi o inteligencje Ją ma taką samą jak inni orkowie, ale jak mówiłem, jak bym mógł jego nie wziąść... Pytacie czy pasuje do załogi, a łucznik albo mag bojowy tak? Cała nasza załoga jest specyficzna i to bardzo dobrze.
@up murgi napewno pozowales widac odrazu;d
@topic;d samy wkoncu badz co badz rly. zaloga jest specyficzna np ja naj. zabojca na wyspie i lucznik, Typ z magicznym lukiem i 2h, stary pijak(murg), kowal wykonujacy magiczne pancerze i bron z mag rudy(wab), i oczywiscie jedyny w swoim rodzaju kapitan totalny alkoholik,miszczu 1h i staruszek

Forumowicz
A mnie nie wymienił Natsek zdrajca... Nie jesteś najbardziej specyficzny raczej zabójca z magicznym łukiem, co ty ''Piratów z Karaibów'' nie widziałeś?
Ostatnio edytowany przez MysterAron (2012-12-08 19:23:40)

Takie te stwierdzenie troche naciągane Ale ciesze się iż jestem
Natsek napisał:
jedyny w swoim rodzaju kapitan
Tylko czemu staruszek? Jestem w akuratnim wieku jak na kapitana. ^ ^ Młodszy nie moge być bo już tyle rp przeżyłem.
no wiesz ale jakby to powiedziec w rp moja postac ma 16lat;d i od poczatku"sie nia opiekowales;d" wiec jestes czyms w stylu"ojca,opiekuna";d nie ma to jak klimat rodzinny w zalodze to tylko dzieki Samyemu Ahoy!
@edit dla arona specjalnie Aron dobrze tak wiec wymieniam cie najmocniej przepraszam Mamy jedynego w swoim rodzaju harrego pottera bez blizny z mieczem u nogi i wierna zaloga gotowa pojsc z nim na smierc(1 za wszystkich wszyscy za 1;d)
@down aron napisalem tam przed wymienianiem NP. wiec naprzyklad nie chce mi sie all wymieniac i opisywac;d oczywiscie bez obrazy ludziska;d
Ostatnio edytowany przez Natsek (2012-12-08 19:53:24)

Forumowicz
LoL
Jak chcesz wymienić wszystkich to jeszcze Sevan i chyba będzie max

Forumowicz
Ostatnio Maravel był no ale musisz go w RP o to poprosić a nie na forum

Forumowicz
Najgroźniejsi piraci w Khorinis!